Mød de personlige trænere

Hos Træneriet er vi en samling af energiske og dygtige uddannede trænere. Vi elsker at træne og give den gas.
Vi synes træning skal være sjov og ikke en sur pligt. Vores træninger er derfor varierende og kan indeholde samarbejdsøvelser, cardio øvelser, sjove lege og selvfølgelig tunge vægte. Vi håber du har lyst til at lege med.

Mød personlig træner Maja Borup​

Maja er en stærk kvinde med ben i næsen og så er hun heeeeeelt nede på jorden.

Når Maja ikke render rundt i Træneriet, så bruger hun meget af hendes fritid på at dyrke CrossFit – hvilket hun også er ret badass til hvis du spørger os andre. 

Hun startede med at lege med vægte som 15 årig og udannede sig som personlig træner som 20 årig og har derfor flere års erfaring med både 1;1 træning og holdtræning. I 2018 blev hun færdig som precision nutrition coach, som er en engelsk kostvejleder uddannelse.

“Træning for mig spreder glæde og jeg brænder for at give glæden videre. Jeg går meget op i andre mennesker og at alle har det godt.”

Så får du fornøjelsen af at møde Maja, kan du forvente en kvinde som sprudlenede, stærk og glad!

Mød personlig træner Maria Palmelund​

Med et forløb med mig får du en engageret og personlig træner der møder dig og dine ønsker i øjenhøjde. Jeg har mere end 15 års erfaring med træning og kost og mit arbejde med div. klienter spænder bredt. Ligeledes er jeg uddannet ved Fitness Institute i Aarhus og har herigennem tilegnet mig en bred vifte af kompetencer jeg tager med ind i din træning.

Jeg er specialiseret indenfor træning med dig der ønsker vægttab, opbygning af muskelmasse, lære at styrketræne, går med smerter i kroppen eller dig der netop har født og ønsker at opstarte træning på en sikker måde. Min tilgang til kost og træning er den, at det skal passe ind i dit liv og familie. Du vil derfor få realistiske og sunde tilgange til det at spise sundt og ikke møde urealistiske kostplaner. Dette vil ligeledes klæde dig på til et sundt liv efter vores forløb.

Jeg brænder for at gøre en forskel for dig i din træning og problemstillinger. Der vil jeg til hver træning møde dig med energi og entusiasme og det kan mærkes i din træning. Jeg mener din træning skal være sjov og ikke en sur pligt. Derfor sker alle træninger med et smil på læben og humor, som er en del af hvem jeg er som person.

I min træning med dig vil jeg tage udgangspunkt i dig og dit liv. Det betyder, at hvis eks. du har skavanker/ skader vil vi tilpasse træningen herefter således vi alligevel får trænet den specifikke muskel eller region blot med en anden øvelse. Ligeledes vil vi lokalisere hvorfor din smerte opstår og gennem træning vil vi forsøge at træne os ud af dette.

Til daglig bor jeg ved Viborg med min mand Morten og mine tre skønne børn Laura, Viggo og Alfred på 7, 5 og 1 år. Jeg selv er 37 år gammel og når jeg skal forkæle mig selv elsker jeg specielt løb, styrketræning og pilates.

Mød personlig træner Michelle Blendstrup​

En travl hverdag, hvor familie og karriere tager mange timer og hvor sund mad og motion til tider har haft svært ved, at finde vej ind i mit liv har gjort at jeg selv har slås med ekstra kilo på sidebenene samt mindre energi og overskud i hverdagen. Jeg har derfor selv prøvet en masse forskellige kurer og gode husråd, men intet af det virkede på den lange bane. En naturlig interesse for hvordan kroppen, psyken og vores travle liv bedre kunne hænge sammen fangede derfor min interesse.

Jeg startede med at læse psykologi og kostvejledning og har sidenhen udvidet med stress og trivsel samt personlig træner uddannelsen.

Siden 2012 har jeg arbejdede med at hjælpe andre mennesker til en sundere livsstil i virksomheder og privat, dette være sig fysisk men også mentalt. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker med at ændre deres livsstil, at hjælpe dem med at når deres mål og til at bliver en gladere og stærkere udgave af sig selv – på alle punkter. Jeg har stor fokus på det hele menneske og den livssituation man står i på nuværende tidspunkt.

Jeg har igennem egen livsstilsændring fået et afslappet forhold til mad, fået mere overskud og energi samt fundet glæden ved træning. Jeg nyder at løbe og ikke mindst løfte vægte – specielt de 3 store løft er mine favoritter.

Jeg bor alene med min søn, som jeg har 7/7. Når jeg ikke er i Træneriet arbejder jeg fuldtid som PA og jongler med at få familieliv, karriere og træning til at hænge sammen – og jeg elsker det.

Et hold til ethvert niveau

Hos Træneriet har vi hold til ethvert niveau, også et der passer til dig. Din træningsplan bliver udformet med udgangspunkt i dig og du kommer på hold med andre på samme niveau.

Kostvejledning inkluderet

Som deltager på vores hold får du faglig og relevant kostvejledning. Kostvejledningen tager udgangspunk i en travl hverdag således den er effektiv og realistisk at implementere i din hverdag.

100% tilfredshedsgaranti

Hos Træneriet skal din træning leve op til dine forventninger hver gang. Gør den ikke det, får du muligheden for at skifte træner og/eller hold efter eget ønske.

Det siger de seje klienter​

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?
Så udfyld formularen herunder og bliv ringet op​