Se de ledige hold her

PT klubben, bootcamps for kvinder & power camps for mænd

Formiddagshold / middagshold

Powercamp for mænd

Tirsdag og torsdag

PT klubben

Et hold til ethvert niveau

Hos Træneriet har vi hold til ethvert niveau, også et der passer til dig. Din træningsplan bliver udformet med udgangspunkt i dig og du kommer på hold med andre på samme niveau.

Kostvejledning inkluderet

Som deltager på vores hold får du faglig og relevant kostvejledning samt en personlig kostplan. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og tilpasser så den passer ind i dit liv.

100% tilfredshedsgaranti

Hos Træneriet skal din træning leve op til dine forventninger hver gang. Gør den ikke det, får du muligheden for at skifte træner og/eller hold efter eget ønske.

Camilla Kristensen
Camilla Kristensen
Læs mere
Træneriet har lært mig at elske træning 💪 Der er plads til alle. For mig er det den rigtige kombination af støtte, opmuntring og et spark i r.... Så tak for det, tak for jer og tak for at tro på at jeg er stærk når jeg selv tvivl 💪🙏
Mia Langhoff Møller
Mia Langhoff Møller
Læs mere
Det fedeste sted for bootcamps i Randers! Yderst dygtige trænere der virkelig ser dig og tilpasser træningen så den passer perfekt til præcis dig! 🙌❤️ Gode redskaber og alt hvad du kan bruge 💪 Kæmpe anbefaling herfra 🥳
Nicki Navntoft
Nicki Navntoft
Læs mere
Motiverende, råt, skønne omgivelser og en stor viden og omsorg fra de personlige trænere, her er du mere end bare et medlemskab.
Kamilla Cristensen
Kamilla Cristensen
Læs mere
Stemningen er god og rar i Træneriet, og træningen er effektiv og sjov. Overvejer du at tage kontakt til dem - så gør det! Du bliver modtaget med varme og åbenhed 😊
Nanna Jepsen
Nanna Jepsen
Læs mere
Helt klart en af mine yndlings steder, for at komme og træne 💪og så er det nu kun for damer 😃
Sasha Kristoffersen
Sasha Kristoffersen
Læs mere
Et helt igennem fantastisk sted 🙌🏻 Træneriet er det perfekte sted for dig der ønsker at komme i form, forbedre din teknik, få et skub i den rigtige retning eller blot have en effektiv træning med engagerende trænere og højt humør 😄 Det er et sted med dygtige imødekommende instruktører og hjertevarmende medlemmer 💐 Jeg kan kun anbefale Træneriet 🤩
Tidligere
Næste

Hos Træneriet får du 100% tilfredshedsgaranti

Hos Træneriet vil vi have, at du skal være tilfreds med din træning – hver gang!

Derfor får du altid vores 100% tilfredshedsgaranti. Dette er din garanti for en tilfredsstillende træning og træner hver gang.

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds. Ja, så tilbyder vi dig en anden træner og/eller et andet hold.

Mærk forskellen med en effektiv og personlig træning
- hver gang

Hos Træneriet får du træning af højeste kvalitet specialdesignet til dig og dit niveau. Vores uddannede trænere har som ambition, at sikre dig følelsen af sjov, energiful og succesfuld træning i en sund og stærk krop.

Alle trænere har gennemført uddannelse og arbejder løbende for at videreuddanne sig. Dette gør vi gennem kurser, videndeling og erfarings udveksling. Dette sikrer dig en kompetent og faglig træning uden skader.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?
Så udfyld formularen herunder og bliv ringet op​