Succeshistorier​

Hos Træneriet er vi en samling af energisk og dygtige uddannede trænere.
Vi elsker at træne og give den gas.

Vi synes træning skal være sjovt og ikke en sur pligt. Vores træninger er derfor varierende og kan indeholde samarbejdsøvelser, cardio øvelser, sjove lege og selvfølgelig tunge vægte. Vi håber du har lyst til at lege med.

🌸Navn: Stephanie Graversgaard Schor

🌸Alder: 24 år
Inden opstart på forløbet: 
Inden jeg startede forløb ved Træneriet havde jeg prøvet alle former for træning og sundhedsforløb. Jeg manglede noget der udfordrede mig og noget der gav mig en succesfølelse. Noget der gav mig følelsen af fællesskab og at ens vægt ikke er alt.

🌸Målsætning: Min målsætning var/er at tabe mig, at lære teknikken bag træningsøvelserne og at få nogle venskaber. Jeg ville også gerne lære at bryde nogle grænser.

🌸Anmeldelse: Jeg elsker at have Lise som personlig træner ved WW forløbet. Hun presser en og får en til at føle at man er god nok. Jeg har altid kæmpet med min selvtillid – men følelsen efter hver træning er en følelse af succes. En følelse af, at man kan mere end hvad man tror og en følelse af fællesskab. Jeg elsker at man bliver presset og jeg har allerede brudt flere af de grænser der sad dybt i mig. Jeg glæder mig til at se hvad det kan blive til og derfor er jeg fortsat på level 2 af Women Warriors.

🌸Træneriet og dets personlige trænere og forløb kan virkelig anbefales – det har hjulpet mig på mange måder. Det er det bedste træningssted/forløb jeg nogensinde har prøvet og Lise kan virkelig anbefales som personlig træner ved Træneriet!

/ Stephanie

5 stjernet anmeldelse af Træneriet bootcamp i Randers

Jeg fortalte så, at jeg godt kan lide at rejse, og at jeg bliver en helt anden person, når jeg er udenlands. Jeg fortalte, at jeg godt kunne tænke mig, at være rejseguide, men bare ikke troede på, at jeg kunne fordi, jeg ikke er så god til engelsk og sprog generelt. Hun gav mig en app, hvor man dagligt kan øve sig i engelsk. Hun har dermed gjort, at jeg tror noget mere på, at jeg kan – man skal bare øve sig. Så når jeg er færdig udlært til februar, så er målet at jeg har tabt mig yderligere 10 kg, og min selvtillid er kommet igen.

Derudover, så læste hun min ansøgning igennem, og kom med rettelser dertil – Det kalder jeg at man går op i sine klienter!

Hvis du går og leger med tanken om, at starte et forløb op med en personlig træner, så kan jeg varmt anbefale Katrina! En rigtig motiveret træner, som man kan spørge til råds omkring alt, og som er god til at lære fra sig angående trænings teknik og kost.

Mvh. Anne-Mette

Succehistorie af Anne-Mette ved Træneriet

Jeg har haft et tolv ugers forløb med to ugentlige træninger med Katrina
sideløbende med at jeg har deltaget i hendes ti ugers udendørs bootcamp i
sommers.

Jeg var særdeles glad for bootcampen, da Katrina formåede at flytte mine grænser, vise at træning med egen kropsvægt er hårdt og tilpasse træningen, så den pressede os individuelt i forhold til det niveau vi hver især befandt os på.

Jeg håber inderligt at Katrina laver endnu en udendørs bootcamp til sommer, så jeg kan tilmelde mig og komme i gang med træning efter fødslen af min søn sidst i maj 2017 

Endvidere er jeg tilhænger af, at Katrina er en god lytter, der tager hensyn til at man ikke er perfekt. Særligt havde det stor betydning for mig, at Katrina italesatte det som hun så, også selvom det medførte sved og tårer under mit forløb hos hende.

Derudover formår Katrina at presse en, så man er yder sit bedste og skaber resultater. I den forbindelse er Katrina realistisk i forhold til hvad man kan, og får en til at indse at man kan mere end man måske troede.

Derudover vil jeg gerne anbefale Katrina, da hun formår at gøre noget helt særligt for dem der er i forløb hos hende, ikke kun som træner, men også menneske. Katrina er mere end et kønt ansigt og flot krop – hun er et smukt menneske, der gerne vil (og formår) at gøre en forskel for andre 

Træning efter fødsel ved Træneriet

🥦Navn: Rene Larsen 

🥦Alder: 45

🥦I januar 2018 synes min læge, at jeg skulle have et 50.000 km tjek. Det var knap så godt, overvægtig (det vidste jeg godt), men også for højt kolesteroltal og for højt blodtryk, så han ville have mig på medicin. Det var jeg ikke klar til, følte mig stadig ung. Jeg sagde, giv mig 3 mdr., så er der styr på det. Hmm, meldte mig ind i et Fitness center og kom også godt i gang, men løb sur i det og manglede motivation til at komme af sted. Så min løsning var, at gemme mig for lægen, altså ikke at besøge ham 😊. Jeg startede på Power Camp i august 2018 for at se, om det var noget for mig og om det kunne give mig både motivation og struktur på min træning. I marts måned 2019, kunne jeg ikke gemme mig for lægen mere, da min dreng skulle derned. Så ny blodprøve og sikke en forandring. Mit kolesteroltal var faldet fra 6,1 til 4,5. Kostfedt, faldet fra 4,0 til 1,6 og blodtryk var 135/85, hvilket skulle være godt for en mand i min alder. Så ingen medicin til mig og en glad læge 😊.

🥦Målsætning: 
Har brugt mange år på at forsøge at tabe mig, blive stærkere osv., men har aldrig fundet formlen. Den synes jeg er der nu, efter at have startet på Power Camp, som er et forløb på 22 uger, med andre mænd som i og for sig, er samme sted som en selv. Jeg skal stadig have styrket min ryg og smidt nogle kilo, men det skal nok komme – motivationen og viljen er der. Jeg har ud over Power Camp holdet, valgt at have en ekstra træning også, så jeg skal nok komme i mål.

🥦Anmeldelse af Træneriet: 
På mit nuværende Power Camp hold, er vi 4 gengangere 2 nye, som er faldet ind i holdet uden problemer. Jeg kan i virkeligheden nok ikke helt beskrive nøjagtigt, hvorfor Træneriet har knækket koden for mig – det er en kombination af flere ting. Nemlig: Thomas vores træner, der på én gang er både benhård, professionel og forstår holdets behov, samtidig med at han ser mine. Der gøres meget for at vi alle skal føle os som en del af Træneriet, bl.a. sociale arrangementer og fælles træning om søndagen. Alle trænerne er fantastiske og meget passioneret omkring træning, så der skal arbejdes, men der er stadig plads til sjov. Så kort fortalt, leder du efter et sted hvor der er plads til DIG uanset niveau, alder, vægt og køn så er Træneriet stedet.

Et hold til ethvert niveau

Hos Træneriet har vi hold til ethvert niveau, også et der passer til dig.

Din træningsplan bliver udformet med udgangspunkt i dig og du kommer på hold med andre på samme niveau.

Kostplan inkluderet

Alle deltagere på holdene får en personligt tilpasset kostplan.

Kostplanen er fleksibel og tilpasset dit liv. Den passer perfekt ind i en travl hverdag. Alt sammen for at gøre det nemt og ligetil for dig.

100% tilfredshedsgaranti 

Hos Traeneriet skal din træning leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du en muligheden for at skifte træner og/eller hold efter eget ønske.

De siger de seje klienter

Det siger vores klienter

Jeg har haft et forløb hos Katrina siden sommer, og det har været alle pengene værd!
For mig var det vigtigt at vælge en personlig træner, hvor der også var fokus på det mentale, så man ikke bare fik en kostplan og et træningsprogram og alt skulle dreje sig om kilo og kalorier.

Min helt store udfordring er nemlig, at mit selvværd til tider er meget lille og derfor spænder ben for mit vægttab og min udvikling, og det har vi brugt meget tid på at arbejde med.
Katrina har været super til at støtte mig og give peptalks, når jeg har haft brug for det, samt fået mine øjne op for, hvad jeg er god til.

Så selvom jeg ikke har opnået det store vægttab (hvilket udelukkende er min egen skyld), har jeg rykket mig rigtig meget på andre områder: jeg er blevet bomstærk, er kommet til at elske styrketræning, hvilket jeg ikke troede, var muligt, og så er jeg også blevet bedre til at tro på mig selv og mit eget værd.

Så alt i alt har det været en super beslutning at få Katrina som træner!

5 sjterner til forløbet hos Træneriet

Udgangspunkt i mig og mit niveau.

Jeg valgte at investere i et forløb ved Maria for at komme i gang med at træne. Der er blevet taget udgangspunkt i mit niveau og mine udfordringer, som har resulteret i et vægttab. Jeg kan varmt anbefale Maria, da man bliver lyttet til men også udfordret. Hun står altid klar til at besvare spørgmål og er klar til at hive en op hvis man trænger til hjælp. Jeg fortryder ikke min investering!

Regina om Maria Palmelund.

Tak fordi du ser mennesket bag, og ikke blot fedtdepoterne

Så gik mit halve år hos @degodevaner Michelle, du har lært mig, at det er ok at miste fokus for en stund, man kan altid komme tilbage igen – bare man ved det grundlæggende. Du har lært mig mere end blot sundere madvaner, og jeg er dig evigt taknemmelig for, hvor jeg er i dag. -8 kg – som dog absolut ikke det vigtigste. Det er alt det andet. Du får mine varmeste anbefalinger – tak fordi du ser mennesket bag, og ikke blot fedtdepoterne.

Pia Kathrine Hjorth Klauber om Michelle Blendstrup.

En fantastisk støtte hele vejen

Jeg er i gang med er 12 ugers forløb hos skønne Michelle. Jeg har været meget modløs i forhold til motion og har ikke kunnet finde motivationen overhovedet. Michelle har været en fantastisk støtte og har givet mig et tilpas spark bagi der har givet mig blod på tanden til at komme afsted og træne. Hun har været min støtte på de første løbeture, hvilket har været min kickstart til at komme i træningscentret igen.

Måden Michelle motiverer og råder på har for mig været hel fantastisk. Hun gir et kærligt spark som giver ny energi, hvis jeg har været ved at miste modet og det er jeg evig taknemmelig for. Jeg vil hel klart fortsætte med at blive vejet hos Michelle efter de 12 uger er gået. Jeg sender hel klart de bedste anbefalinger til Michelle og de gode vaner.

Louise Frank om Michelle Blendstrup.

15,3 kg lettere og 72 cm mindre

I tirsdags havde jeg så min sidste måling hos Michelle. Jeg startede den 18. Oktober og 7 måneder og 15,3 kilo senere, er bukserne fra sidste sommer bare ALT for store. Det har stået lidt stille her til sidst. At flytte til Aalborg var åbenbart en større omvæltning end jeg først havde troet og så det med at sidde på sin flade i skolen, kontra være på arbejde, har virkelig meget at sige. Lad det være sagt, så har jeg jo også puttet lidt på i muskler, men ja -et samlet vægttab på 15,3 kilo, der er røget 7,5 cm på min overarm, 12,5 om brystet, 24 om taljen (YES, I KNOW) 18 om hoften og 10 om lår. I alt er jeg svundet 72 cm om de steder!! Jeg er virkelig stolt af mig selv og selvom det er slut hos Michelle, så vil jeg fortsætte med at kæmpe!! Jeg stopper ikke før jeg er tilfreds. Hvornår det så end er.

Mette Olsen om Michelle Blendstrup

Et forløb der er tilpasset min hverdag

Jeg er i fuld gang med et forløb ved Michelle og er super glad for det. Helt fra starten har hun taget højde for, hvad jeg gerne vil og fået tingene til at passe ind i min hverdag.

Jeg har hver gang fået nye råd eller forslag baseret på, hvor jeg er i mit forløb. Der er fokus på kost, motion, sund livsstil og ikke mindst, at der skal være plads til lidt af det sjove indimellem.

Jeg har fået en ny livsstil, hvilket i første ombæring har betydet -7 kg. og -20 cm. på under 3 måneder. Jeg fortsætter kampen og glæder mig til hver gang jeg skal ud til Michelle og have en status på mit forløb.

Vibeke Johannesen om Michelle Blendstrup

Altid glad og i godt humør

Jeg har selv gået inde hos Michelle, det var en fantastisk oplevelse, ikke mindst med at smide nogle kilo men også hendes altid gode humør og sjove kommentar, så man var altid glad og i godt humør når man gik ud inde fra Michelle også selv om vægten ikke altid var det man ønskede sig.

Altid klar med en opskrift og gode ideer til mellem måltider.

Jeg kan kun give Michelle min bedste anbefaling

Lone Dahl om Michelle Blendstrup

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere? Så udfyld formularen herunder og bliv ringet op