Fit efter fødsel hold​

Fit efter fødsel hold er for dig på barsel. Her vil du møde andre mødre og børn, der ligesom dig selv ønsker at starte træning op på en sikker måde efter fødsel. Din træner har flere års erfaring og relevant uddannelse til at varetage og sammensætte din træning.

Derfor skal du vælge et fit efter fødsel hold​

På mor-/barn hold møder du andre kvinder, der ligesom dig selv er på barsel. Her tager vi vores små guldklumper med til træning. På holdene har vi det sjovt med vores træning samtidig med vi får sved på panden og det hele sker med plads til dit barn. Vi har træningscenteret for os selv og du og dit barn er derfor i gode rammer for en god behagelig træning. Er der brug for amning/ flaske er der faciliteter hertil hvor du ligeledes kan varme en flaske.

Til hver træning er der indlagt leg og motorik til dig og dit barn. Dette har til formål at træne dig selv og dit barn. Under hver træning er der også øvelser der fokuserer specifikt på dig og din træning. Der er mulighed for vi løbende kan tilpasse mængden af træning sammen med dit barn eller din træning uden barn.

Din opstart af træning efter fødsel skal være sikker. Derfor er din træner på disse hold Maria, som har flere års erfaring indenfor opstart af træning efter fødsel. Hendes kompetencer spænder over bækkenbund, rectus diastase (delte mavemuskler) og generel træning efter fødsel. Du vil på holdene blive mødt i øjenhøjde og gradvist vil vi øge intensiteten og sværhedsgraden af øvelserne. Dette vil klæde dig på til igen at kunne varetage langt de fleste træningsformer.

Formiddagshold/middagshold

Et hold til ethvert niveau

Hos Træneriet har vi hold til ethvert niveau, også et der passer til dig. Din træningsplan bliver udformet med udgangspunkt i dig og du kommer på hold med andre på samme niveau.

Kostvejledning inkluderet

Som deltager på vores hold får du faglig og relevant kostvejledning. Kostvejledningen tager udgangspunk i en travl hverdag således den er effektiv og realistisk at implementere i din hverdag.

100% tilfredshedsgaranti

Hos Træneriet skal din træning leve op til dine forventninger hver gang. Gør den ikke det, får du muligheden for at skifte træner og/eller hold efter eget ønske.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?
Så udfyld formularen herunder og bliv ringet op​