Bootcamps / Woman warrior

Hos Træneriet finder du vores populære Bootcamps for kvinder. I hold af maks. 8 deltagere gør vi træning sjov samtidig med vi får sved på panden.

Vi har et hold til ethvert niveau, også et til dig. Du vil blive trænet og mødt på det niveau du befinder dig på. Efter bootcampen er du klædt på til selv at kunne fortsætte din træning effektiv, sjov og på en sikker på.

Bootcamp Woman Warrior - Personlige bootcamps inkl. kostplan - Kopi
Camilla Kristensen
Camilla Kristensen
Læs mere
Træneriet har lært mig at elske træning 💪 Der er plads til alle. For mig er det den rigtige kombination af støtte, opmuntring og et spark i r.... Så tak for det, tak for jer og tak for at tro på at jeg er stærk når jeg selv tvivl 💪🙏
Mia Langhoff Møller
Mia Langhoff Møller
Læs mere
Det fedeste sted for bootcamps i Randers! Yderst dygtige trænere der virkelig ser dig og tilpasser træningen så den passer perfekt til præcis dig! 🙌❤️ Gode redskaber og alt hvad du kan bruge 💪 Kæmpe anbefaling herfra 🥳
Nicki Navntoft
Nicki Navntoft
Læs mere
Motiverende, råt, skønne omgivelser og en stor viden og omsorg fra de personlige trænere, her er du mere end bare et medlemskab.
Kamilla Cristensen
Kamilla Cristensen
Læs mere
Stemningen er god og rar i Træneriet, og træningen er effektiv og sjov. Overvejer du at tage kontakt til dem - så gør det! Du bliver modtaget med varme og åbenhed 😊
Nanna Jepsen
Nanna Jepsen
Læs mere
Helt klart en af mine yndlings steder, for at komme og træne 💪og så er det nu kun for damer 😃
Sasha Kristoffersen
Sasha Kristoffersen
Læs mere
Et helt igennem fantastisk sted 🙌🏻 Træneriet er det perfekte sted for dig der ønsker at komme i form, forbedre din teknik, få et skub i den rigtige retning eller blot have en effektiv træning med engagerende trænere og højt humør 😄 Det er et sted med dygtige imødekommende instruktører og hjertevarmende medlemmer 💐 Jeg kan kun anbefale Træneriet 🤩
Tidligere
Næste

Book din bootcamp her

Formiddagshold / middagshold

De siger de seje Woman Warriors

Det siger de seje Woman Warriors

Et hold til ethvert niveau

Hos Træneriet har vi hold til ethvert niveau, også et der passer til dig.

Din træningsplan bliver udformet med udgangspunkt i dig og du kommer på hold med andre på samme niveau.

Kostvejledning inkluderet

Som deltager på vores hold får du faglig og relevant kostvejledning.

Kostvejledningen tager udgangspunk i en travl hverdag således den er effektiv og realistisk at implementere i din hverdag.

100% tilfredshedsgaranti 

Hos Træneriet skal din træning leve op til dine forventninger hver gang.

Gør den ikke det, får du muligheden for at skifte træner og/eller hold efter eget ønske.

Mød dit team af personlige trænere her

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere? Så udfyld formularen herunder og bliv ringet op

Vilkår for deltagelse på Bootcamp

Din booking er bindende. Efter tilmelding og 1 rate, er din tilmelding bindende og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene. Dette gælder også selvom betalingen først er til forfald senere i evt. ratebetaling. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde, hvilket du selv står for.

Hvis din personlige træner er forhindret i dagens undervisning, vil én anden dygtig træner være stand-in. Hvis ikke dette er muligt vil holdet blive aflyst og flyttet til et senere tidspunkt eller værdien for den enkelte træning refunderes.

Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger, pga. ferie, sygdom eller andet, tilbydes der ikke rabat eller afslag i prisen, og det er heller ikke muligt at deltage på et andet hold. Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning. Ændringer i persondata som f.eks navn, adresse og e-mail bedes du venligst oplyse til din træner.

Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt, så kan du skrive en besked her på siden eller sende en mail på kontakt@traeneriet.dk, om at komme på venteliste.

Minimum 6 deltagere pr. hold for at holdet bliver gennemført.